Fra Kalenderen

Onsdag 23. oktober kl. 14.30: Minikonfirmand for 3. klasser begynder

Kirkebladet
Læs Kirkebladet 2019 september- oktober-november online her

Find oversigt over gudstjenesterne i Holme sogn frem til november 2019.

Aktiviteter og arrangementer i Holme sogn
Læs om vore forskellige arrangementer i menuen under Aktiviteter. Vi glæder os til at se både nye og kendte ansigter.

Hjertestartere
Vi har 3 hjertestartere:

2 indendørs: Holme Sognegård og Lyseng Kirke. Disse er placeret indendørs og er tilgængelige, når bygningerne er i brug.

1 udendørs: Ved indgangen til Holme Kirke sidder døgnåben hjertestarter.

Frivillig
Har du lyst til at engagere dig som frivillig og give en hjælpende hånd, når der er behov for det?

Ved Holme kirke har vi ofte brug for frivillige til at give en hånd med ved vore forskellige arrangementer. Det kan være at dække bord og sørge for madlavning eller opvask, eller måske har du andre talenter, der kan udfoldes.

Hvis det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret, kirketjeneren eller en af vore præster.